MAS-kauppa

MAS-kauppa uudistuu

Spreadshirt "itsepalvelu" kauppa toimii kuten ennekin, mutta sen olemattoman suosion vuoksi uudistamme kauppakonseptia niin, että saamme tänne myös ennakkotilattavia kannatustuotteita, joista jäisi vähän rahaa myös seuralle. Tällä sivulla olevat linkit ovat siis toistaiseksi kokeilukäytössä => älä maksa mitään! ... vaan laita mas@mas.fi viestiä mikä ei toimi tai tuntuu hölmöltä.

Tuotteista saa suuremman kuvan klikkaamalla niitä oikealla hiiren näppäimellä ja valitsemalla "avaa uudessa ikkunassa", jossa niitä voi zoomata CTRL ja + -näppäinyhdistelmällä.

 

            MAS & "Rågö", 25€

                 "Vrouw", 30€

           MAS & "Vrouw", 25€

 

                                    MAS crew "Vrouw", 40€

 

 

Wanha Sweatshirt-kauppa:

Seuran logolla varustettuja fanituotteita voi nyt tilata netistä:

https://shop.spreadshirt.fi/meriarkeologia

Huom:

- Kaikki tuotteet eivät näy aloitussivulla - käytä valikkoja.


Kyseessä on kaupallinen toimija, joka tarjoaa seuroille ja yhdistyksille fanikaupan palveluna. Seura ei ota mitään vastuuta tuotteista tai niihin liittyvistä asioista kuten toimituksista tai maksuista. Olemme vain antaneet logomme toimijan käyttöön tietyin ehdoin ja saamme siitä parin euron korvauksen per tuote.

Kauppa kehittyy koko ajan. Nyt avattu versio on enemmän tai vähemmän automaattisesti luotu perussetti. Lähes kaikkia tuotteita voi tuunata mieleisekseen valitsemalla asun koon ja värin sekä logon paikan ja koon. Näytillä olevat tuotteet ovat vain "laivaston sininen" -väriprofiilin esimerkkejä.

Nyt Seuran logosta on tarjolla perinteiset musta ja valkoinen versio. Lataan vielä teksteistä riisutun sinisen version kunhan ehdin. Samoin joissakin tuotteissa voisi logon paikaa ja kokoa optimoida paremmin jo mallikappaleisiin, mutta se on iso homma ja pitää tehdä joka tuotteelle erikseen. Jos joku tuntee asian omakseen => nimitän hänet kernaasti kauppamestariksemme.

Seuraamme koskevat tiedustelut asiasta tuttuun tapaan mas@mas.fi