Ajankohtaista

1 Kesäkuu '22
Seuramme on mukana Suomen Akatemian, Tieteellisten Seurojen Valtuuskunnan ja Opetus- & Kulttuuriministeriön tutkitun tiedon teemavuoden huipentumistapahtumassa.
26 Maaliskuu '22
Seuraava meriarkeologian peruskurssi pidetään maaliskuussa 2022, mutta alustava ilmoittautuminen on jo auki ja muistutamme asiasta lähempänä. Osallistuminen onnistuu myös etänä.
3-4 Helmikuu '22
Jokakeväisessä tilaisuudessa esitellään päättyneen kenttäkauden arkeologisten inventointien ja kaivausten tuloksia. Seuramme esitys on perjantaina aamupaivällä. Ilmoittaudu täällä!
18. Tammikuu '22
Fotogrammetrian peruskurssi - also in English. Useampi etäsessio tammikuun aikana. Lue tarkempi ohjelma täältä.
17 Joulukuu '21
Seuran pikkujoulut ja joulukuun klubi-ilta Helsingissä. Alun esitelmäosuuteen voi osallistua myös etänä. Ilmoittaudu täällä
28 Lokakuu '22
Seuran kaikille avoin syyskokous, jossa valitaan uusi hallitus, päivitetään sääntöjä ja esitellään Meriarkeologinen Instituutti -hanketta.
30 SYYSKUU '21
Seuramme kauden 2021 kenttätöiden tulosten avoin esittely medialle ja yleisölle. Varaa paikkasi täältä.
27.-31. Elokuu '21
Vuotuinen Saaristomeren tutkimusmatka sään sallimille kohteille kuvaamaan ja näytteistämään hylkyjä.
?? Jokukuu '21
Seuramme järjestää yhteistyössä Viikinkiajanlaiva ry:n kanssa NAS part 3 koulutuksen tervan valmistamisesta. Koronan takia tapahtumaa on siirretty toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan.
8 Heinäkuu '21
Tervetuloa tutustumaan meriarkeologisiin kenttätöihin Porkkalan Hylkypuistossa torstaina 8.7.2020 klo 10:00 alkaen. Ilmoittaudu täältä, jotta osaamme suunnitella kuljetukset.

Pages