Ilmoittautuminen tutkimusmatkalle

 

Ilmoittaudun Saaristomeren tutkimusmatkalle (17.) 18.5. - 21.5. (22.) 2022

Ja sitoudun luovuttamaan kaiken tallentamani kuva-, video-, ja muun mahdollisen tutkimusaineiston MAS:n ja tutkimusyhteisön käyttöön ns. Creative Commons - nimi mainittava - epäkaupallinen - vertaisjako -lisenssillä ja lataamaan viipymättä em. aineiston MAS-portaaliin tutkimusmatkan jälkeen. Matkan osallistujat antavat yleisen kuvausluvan matkan ajaksi. Matkan osallistujat sitoutuvat noudattamaan projektipäällikön, sukellusvanhimman, vastaavan meriarkeologin sekä ennen kaikkea aluksen päällikön ohjeita parhaansa mukaan. Matkan osallistujat ovat meriarkeologisen seuran henkilöjäseniä.

Matkalla toimitaan Sukeltajaliiton määrittämien, vapaa-ajan sukellusharrastuksessa vakiintuneiden toimintatapojen ja turvallisuuskäytäntöjen pohjalta. Jokainen sukeltaja osallistuu toimintaan vapaaehtoisena talkoolaisena vastikkeetta ja on yksin vastuussa omasta turvallisuudestaan, varusteistaan tai aluksestaan tms. Talkoolaisille on tarjolla majoitusta veneissä tai mökissä sekä talkoo ruoat - juomat jokainen hoitaa itse.. Meriarkeologisella seuralla on talkoovakuutus, mutta muuten jokainen huolehtii omasta ja varusteidensa vakuutusturvasta haluamallaan tavalla.

Matkalle lähtijät sitoutuvat siihen, ettei vuoden ensimmäiset sukellukset tapahdu matkalla eli olet testannut itsesi ja varusteesi vedessä keväällä 2023.

Osallistumismaksu on 150€.

 

 
1 Start 2 Complete
Muuta hyödyllistä tietoa tai varustetta