Porkkalan koulutus- ja kenttätyöleiri 2022

Sitova ilmoittautuminen Porkkalan koulutus- ja kenttätyöleirille aikavälillä 2.7. - 10.7. 2022

Leirimaksu 30€ per päivä sisältäen ateriat, paineilmatäytöt ja venekuljetukset.

HUOM: ilmoittautuneet sitoutuvat suorittamaan riittävästi sukelluksia ennen leiriä - kukaan ei tule leirille tekemään kesän ensimmäistä sukellusta.

Valitse sinulle sopivat päivät ja täytä muut tiedot:

Rakennusleirillä pääpaino on tärkeimpien tutkimusalueiden valmistelussa kuten kiinnityspoijujen ja -ankkureiden tai lainien asentamisessa - sukeltamalla toki.
Varsinaisella koulutus- ja tutkimusleirillä pääpaino on tänä vuonna puistokohteiden valmiiksi saattamisessa eli ohjauslainien uusimisessa ja opastekylttien asentamisessa. Ajoitusnäytteitäkin otetaan ja lisäksi harjoitellaan muitakin meriarkeologisia kenttätyömenetelmiä, kuten tarkkuusinventointia UWIS-järejstelmän avulla tai vedenalaisen kohteen 3D-mallintamista videokuvauksen ja fotogrammetrian avulla. Torstaina iltapäivällä pidetään sidosryhmätilaisuus, jossa esittelemme toimintaamme mm. medioille ja viranomaisille jne.
Lauantaina 10.7. pidetään avointen ovien päivä sukeltajille, jotka haluavat tulla tutustumaan puistoon opastetusti. Sunnuntai 11.7. kerätään varusteet kasaan ja puretaan leiri sekä kuljetetaan tavarat takaisin varastoihinsa. Apua tarviaan myös Espoon/Helsingin päässä.
sukellusta
Henkilökohtaisia haasteita joita meidän tulisi mahdollisuuksien mukaan huomioida kuten ruokavalio, lääkitys, esteellisyys tms.
Mitä toiveita sinulla on leirin ohjelmaan, toteutukseen tai osallistumiseen liittyen? Onko joku sukelluspari tai porukka, jonka kanssa haluat toimia?
Mitä muuta meidän pitäisi tietää sinusta tai käytössä olevista resursseistasi?