MAS fotogrammetria peruskurssi

Peruskurssi MAS fotogrammetriapalvelun käyttöön

Aika: tiistaina 7.12 sekä 14.12. klo 18:00-19:30.

Paikka: Aalto Töölö eli wanha kauppakorkea, huone 311 ja TEAMS ( Click here to join the meeting

Päivitys: Kurssin aloitus siirtyy jälleen viikolla aiemmin ilmoitetusta eli alkaa 7.12.21. Samoin kokoontuminen on peruutettu eli kurssi alkaa vain ja ainoastaan etänä. Otetaan sitten seuraavassa aallonpohjassa kokoontuminen laitteiston käpsitelyä varten. Syynä on tälle kertaa MAS:n palvelualustan muutokset ja aineiston järjestämiset, jotka eivät valmistuneet ajoissa eli emme saa tunnareita uusille opiskelijoille.

Koulutuksessa on kyse kokonaan uudistetusta fotgorammetrian peruskurssista, jossa käydään läpi koko 3D-mallin tuotantoketju kuvaamisesta aina mallin julkaisuun saakka. Keväälla pidetään jatkokurssi pidemmälle ehtineille, mutta tämä kurssi ei edellytä mitään aiempaa osaamista.

Koulutukset nauhoitetaan ja nauhoitteet tulevat tälle sivulle katseltaviksi koulutusten jälkeen.

Koulutusten agendat:

7.12. MAS-palvelun asentaminen ja käyttöönotto, yksinkertainen ohjeistus ja malliesimerkki miten MAS:n hylkyjenmallinnuspalvelu saadaan asennettua omalle koneelle ja otettua käyttöön.

14.12. 3D-mallien tekeminen ja julkaiseminen eli miten malleja voidaan työstää paremmiksi ja missä koossa ja kuinka ne julkaistaan sketchfabiin

xx.yy. Perusteet, oppimateriaalit, kalusto eli kamerat ja valot, niiden säädöt, uinti ja kuvaustekniikka...

Jo toisella kerralla tarvitset tunnukset MAS:n palvelimelle eli jos et sellaisia vielä ole saanut, pyydä niitä osoitteesta mas@mas.fi

 

-Tervetuloa

 

 

Share