Hylkysukellusseminaari 2020

Hylkysukellusseminaari tulee taas 8. 2. 2020 klo 10-16 Venemessuilla

Immi on taas järkkäämässä Hylkysukellussseminaaria Venemessujen yhteyteen ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, on taas luvassa koko päivän ohjelmaa ja eiköhän sitä aina perinteisesti ole lähdetty syömään ja "muutamalle" sen jälkeen => Kannattaa siis anoa iltalomat ja varata koko päivä.

MAS on mukana tapahtuman sponsorina ja omassa esityksessämme kerromme seuran toiminnasta sekä julkistamme vihdoin NAS-Guiden suomennoksen. Ilmoittaudy nyt, seminaari in usein tullut täyteen!

Tapahtuman Facesivulta: https://www.facebook.com/hylkysukellus

Jos olet kiinnostunut hylyistä ja hylkysukeltamisesta - tule paikalle! Aloitamme klo 10:30 ja seminaari päättyy klo 17:30, joten varaa koko päivä. Varaa myös ilta - Wrecked Party kokoaa koko sukeltavan hylkykansan bailaamaan yhdessä!
Tapahtuma on Venemessujen yhteydessä, joten voit samalla tutustua messutarjontaan. Hylkysukellus 2020 tapahtuma on maksuton, mutta sinne pääsee vain Venemessujen kautta jonka sisäänpääsymaksu on 19 euroa (netistä 16-17 euroa, ryhmälippu 10 euroa http://shop.messukeskus.com/vene-bat.html)