Ajankohtaista

2-10. Heinäkuu '22
Porkkalan Hylkypuiston huipennus! Tänä kesänä on tarkoitus saada puistokohteet valmiiksi ja otettua viimeiset näytteet. Mukaan voi tulla vaikka pariksi päiväksikin.
11-12. Kesäkuu '22
IKUWA7 konferenssin osanottajille on tarjottu mahdollisuus sukeltaa seuralaistemme kanssa Porkkalan hylyillä. Lähde mukaan sukelluspariksi.
6-10 Kesäkuu '22
Vihdoinkin meriarkeologian olympialaiset ovat täällä. Muutamia avustajia kaivataan ja päivälippujakin voi ostaa ovelta. Lue lisää täältä.
1. Kesäkuu '22
Seuramme on mukana "Tutkitun tiedon teemavuoden 2021" huipennuksessa Heurekassa. Tule mukaan ja lue lisää täältä.
27.-30. Toukokuu '22
Kevään tutkimusmatka saaristomerelle, tavoitteena mm. Borstön hylyn mallintaminen valmiiksi. Ilmoittaudu täällä.
Touko-Elokuu '22
Tällä kaudella on tarjolla ennätysmäärä kenttätyöleirejä ja tutkimusmatkoja seuramme jäsenille. Lue lisää ja ilmoitaudu täällä.
Suomen meriarkeologian kansainvälisestikin tunnetuin ja tunnustetuin pioneeri on siirtynyt kirkkaimmille vesille.
31 Maaliskuu '22
Sääntömääränen vuosikokous pidetään Tieteiden talon väistötilassa vanhalla Kauppakorkeakoululla ja etänä verkossa. Samalla kerromme lisää avovesikauden toiminnasta. Ilmoittaudu täällä.
26 Maaliskuu '22
Kurssilta saat vaadittavat perustiedot osallistuaksesi seuramme kenttätyötoimintaan ja hyvän käsityksen meriarkeologiasta tieteenalana. Ilmoittaudu täällä.
18-19 Maaliskuu '22
Kaikille avoimet merihistorianpäivät pidetään koronan takia vielä verkossa, koska järjestelyjen aikana kokoontumisrajoitukset olivat vielä voimassa. Tutustu ohjelmaan täällä.

Pages